Kilpailukalenteri

Kilpailuissamme noudatetaan golfin sääntöjä sekä Suomen Golfliiton ja Paltamo Golfin paikallissääntöjä. Kilpailuissa noudatetaan Suomen Golfliiton yleisiä kilpailumääräyksiä, paitsi jos ne ovat risti-riidassa pelattavan kilpailun määräysten kanssa. Tällöin noudatetaan kilpailtavan palkinnon määräyksiä.

Kilpailuihin osallistuminen edellyttää virallista tasoitusta, ellei kilpailuohjelmassa, kilpailukutsussa tai ilmoittautumislistassa toisin ole mainittu. Naisten ja miesten tasoitusten virallinen yläraja on -36, seuran omissa kilpailuissa voidaan käyttää 54 ylimpänä tasoituksena.

Avoimiin kilpailuihin voit ilmoittautua Golf Gamebookin kautta, caddiemasterille sähköpostitse info@paltamogolf.fi tai puhelimitse 0600 555 110 (0,99€/min. + pvm/mvm).

Paltamo Golf on siirtynyt käyttämään kilpailuissa Golf Gamebookin digitaalista tulospalvelua, joka sisältää kilpailuun ilmoittautumisen ja sähköisen tuloskortin. Pelaajat syöttävät tulokset Golf Gamebook sovelluksen kautta, josta tuloksia voi seurata reaaliaikaisesti.

Lataa maksuton Golf Gamebook sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja luo itsellesi tunnukset, tarvitset niitä kilpailuun ilmoittautumisessa. Parikisassa riittää, että toinen pareista luo tunnukset. Jos sinulla on jo Golf Gamebook sovellus, mutta et muista salasanaasi, saat nollattua sen kirjautumissivun linkistä ”Unohtuiko salasana?”.

MIKÄLI ET NÄE KILPAILUKALENTERIA TÄMÄN TEKSTIN ALAPUOLELLA; sivun vasemmassa alalaidassa on musta painike, jonka kautta pääset muuttamaan eväste-asetuksia. Muuttamalla hyväksyntääsi siten, että sallit kaikki evästeet, tulisi kalenteri ilmestyä näkyviin.