Paltamon golf ry:n jäsentiedote joulukuu 2023

Vuoden lähestyessä loppuaan on hyvä summata mennyttä golfkautta. Säät olivat vaihtelevat mutta kenttä oli loistavassa pelikunnossa koko kauden ajan. Seuramme jäsenet olivat ilahduttavat aktiivisia erityisesti kilpailutoiminnassa. Viikkokisat keräsivät kiitettävän määrän pelaajia lähes joka viikko ja järjestelyt toimivat hyvin, kun edellisen viikon voittaja toimi seuraavan viikon kilpailun järjestäjänä. Seniorit niittivät mainetta ja kunniaa SGS:n aluetourin kisoissa ja myös seuranmestaruuskisat keräsivät paikalle hienon määrän osallistujia. Kiitokset kaikille kisatoimintaan osallistuneille!

Loppuvuoden aikana olemme valmistelleet siirtymistä WiseGolfiin, joka tulee vuodesta 2024 alkaen korvaamaan Nexgolfin pelivarauksissa ja jäsenrekisterissä sekä jäsenlaskutuksessa. Kaikkien seuran jäsenten tiedot on siirretty WiseGolfiin ja sen käyttö aloitetaan Paltamo Golfin osalta jo 28.12.2023 simulaattorivarauksissa. Nexgolf poistuu käytöstä, joten kannattaa jo tutustua WiseGolfiin hyvissä ajoin ennen uuden kauden alkua.

WiseGolf on helppokäyttöinen ja sitä voi näppärästi käyttää älypuhelimella lataamalla sovelluskaupasta WiseGolf-sovelluksen.

Tämän jälkeen valitaan seuraksi Paltamo Golf ja kirjaudutaan palveluun jäsennumerolla ja salasanalla, joka muodostuu etunimen ja sukunimen kahdesta ensimmäisestä kirjaimesta ja syntymäpäivästä, esimerkiksi Matti Meikäläinen 15.12.1965: MaMe15.
Sovelluksen kautta voi ostaa kertatunteja simulaattoriin sekä tehdä varauksia. Simulaattorivarausten yhteydessä saat varausvahvistuksen ja ovikoodin, jolla pääset simulaattoritilaan. Sovelluksen kautta pääsee myös päivittämään omia yhteystietoja.

Simulaattorin sarjakortit ostetaan Paltamo Golfin nettisivujen kaupasta. Nettisivut on siirretty toimimaan WiseGolfin kautta. Etusivulta löydät verkkokauppakuvakkeen sivun oikeasta reunasta.

Verkkokaupan kautta pääset ostamaan 10, 20 ja 30 pelikerran simulaattorikortteja. Kun olet ostanut simulaattorikortin, voit varausta tehdessäsi valita maksuksi etukäteen ostetun sarjakortin. Kassalla rekisteröidytään ensin verkkokaupan käyttäjäksi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköposti ja salasanaksi asetetaan vähintään 8 merkkiä sisältävä salasana.

Sovellus kannattaa jo ladata ja käydä tutustumassa uuteen verkkokauppaan osoitteessa www.paltamogolf.fi.

Lisätietoja Urpo Heikkiseltä, puh. 040 581 5115.

Haluamme myös kiittää kaikkia jäseniämme menneestä kaudesta ja toivotamme lämmintä joulumieltä sekä onnea ja menestystä vuodelle 2024!

Terveisin Paltamo Golf ry:n hallitus