Jäsenkirje Paltamo Golfin jäsenille joulukuu 2023


Hyvää joulun aikaa Hyvä Paltamon Golf Ry:n jäsen.
Paltamo Golfin pelikausi 2023 on nyt paketissa. Vuosi ei ollut toivotunlainen, johtuen sateisesta kesästä ja sitä kautta vieraspelaajien vähenneenä määränä kentällämme.
Tuleva arvonlisäveron korotus (4 %) ei helpota golfkenttien tuskaa, vaan korottaa valitettavasti pelikausimaksujen ja greenfee hintoja kaikilla kentillä.

Siitäkin huolimatta toivoisin tulevaan kesään uutta draivia uusien Paltamo Golfin jäsenien hankkimiseksi ja kausipelaajien, sekä vieraspelaajien saamiseksi kentällemme. Uutena etuna aikuisen pelaajan pelioikeuden maksaneille alle 15 v. saman perheen perheenjäsen juniori saa pelioikeuden maksamalla ainoastaan junioreiden jäsenmaksun Paltamon Golf Ry:lle. Toivottavasti tämäkin mahdollisuus tuo uusia pelaajia mukaan hienoon harrastukseen, josta on iloa koko elämän. Toki jäsenistömme pelaa perinteisesti aina jäsenhinnalla, kuten aikaisempinakin vuosina. Hinnasto löytyy uusituilta Paltamo Golfin sivuilta.

Kuluvana kesänä otimme testimielessä uuden edullisen pelituotteen valikoimiimme (Iltapelioikeus klo 15 jälkeen) lisäämään kenttämme kiinnostusta, josta päätimme tehdä tulevalle kesälle uuden hittituotteen. Toivonkin, että kutsutte kaverit pelaamaan Paltamoon ja nauttimaan Suomen kauneimman kentän palveluista. Näin turvaamme pelaamisen myös jatkossa.
Alla myös pelioikeustarjous aikuisjäsenillemme. Voimassa tammikuun loppuun saakka 2024.
Myös Paltamon Golf Ry:n jäsenistön edullisemman lisäpelioikeuden hankkiminen Kajaanin kentälle jatkuu vuonna 2024. Lisätiedot kirjeen alaosassa.

Olemme siirtymässä vuoden alussa uuteen Wisegolf -järjestelmään, joka tulee muuttamaan jonkin verran toimintaamme. Uudet nettisivumme paltamogolf.fi
on jo otettu käyttöön ja toiminnan taustatyöt on suurimmalta osalta tehty. Tulemme laittamaan uusille sivuille käyttöohjeet pelaamiseen ja muuhun pelaajia askarruttaviin kysymyksiin. Malttia ystävät.

Näyttää siltä, että valtakunnallisesti koronan tuoma lisä uusien pelaajien osalta on hiipumassa. Huoli suomalaisten golfkenttien ja golfliiketoiminnan tulevaisuuden näkymistä ei ole kovin ruusuinen. Menihän Suomen suurin golftoimija GoGolf ja Golf Sky:n myymälät konkurssiin aiheuttaen monelle osake kentälle uusia murheita.

Tehkäämme poikkeus tuon pelaajamäärän pudotuksen osalta ja uidaan vastavirtaan kuten Tenonlohi, hankitaan uusia golffareita mukaan. Siitä hyödymme kaikki.

Vinkki yrityksille
Toivoisin myös uusien yritysyhteistyökumppaneiden saamista mukaan toimintaamme. Meillä on loistavat mahdollisuudet tehdä pieniä ja isompiakin yritystapahtumia, kilpailuja, Tykypäivän tapahtumia, yrityksen avoimia golfkilpailuja, Green Card kursseja, koulutusta, majoitusta, mainontaa kentällä, henkilöstön pelioikeuksia, greenfee -paketteja jne. Ota ihmeessä yhteyttä, mikäli kiinnostuit. Yhteys helpoiten suoraan Reijo Riihimäki retsi@rroy.fi

Osakeanti
Paltamo Golf Oy:n yhtiökokous on päättänyt järjestää suunnatun osakeannin Metelinniemen alueen kehittämiseksi. Tarkoituksena on kerätä uutta pääomaa alueelle rakennettavien lomamökkien rakentamiseen. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä minuun retsi@rroy.fi niin kerron lisää hankkeesta.

Paltamo Open 2024
Pohjoisen Suomen suurin golftapahtuma Paltamo Open Finnish Tourin kilpailu on pitkien neuvottelujen jälkeen saatu järjestettäväksi tulevana kesänä Paltamossa. Kilpailu järjestetään kesäkuun 12-15.6.2024. Kisan yhteistyökumppaneiden seminaarigolf järjestetään 10–11.6. Pääpuhujaksi on saatu Suomen jääkiekkomaajoukkueen uusi päävalmentaja Antti Pennanen. Kisalla ei ole varsinaista Pääyhteistyökumppania, vaan yhteistoimintajoukkueiden maksamista seminaarimaksuista kerätään kilpailun tuotot palkintorahoihin ja muihin kuluihin. Tule ja rakenna oma 3 hengen joukkueesi, ja tule nauttimaan seminaarin antimista.
Mukaan mahtuu 20 joukkuetta.
Lisätietoja Reijo Riihimäki retsi@rroy.fi

Toivotan Paltamon Golfin jäsenille ja yhteistyökumppaneillemme oikein Hyvää Joulua ja parempaa Uutta Vuotta 2024

Golfterveisin
Reijo Retsi Riihimäki
Paltamo Golf Oy
retsi@rroy.fi
0400 499388


Alla tietoa Paltamo Golfin pelioikeuksista ja Kajaanin lisäpelioikeuksista 2024 hankkiville pelaajille!
Tarjous lisäpelioikeuden hankkimiseksi Kajaanin Golfiin kaudelle 2024
Pelioikeuden 2024 ostaneet Paltamon Golf Ry:n aikuispelaajat voivat hankkia lisäpelioikeuden Kajaanin kentälle tulevaksi kesäksi hintaan 250 € sis. alv.

Pelioikeus tulee maksaa Kajaanin Golf Oy:n tilille
Kajaanin Golf Oy FI18 2018 1800 0673 51 NDEAFIHH
Maksun yhteydessä maksajan tulee laittaa lisätietoihin
- Nimi ja PaG:n jäsennumero

Pelioikeuden hankkiminen Paltamo Golfin kentälle pelikaudelle 2024
Mikäli et vielä ole hankkinut pelioikeutta Paltamon kentälle, voit hankkia sen helposti maksamalla pelioikeusmaksun Paltamo Golfin tilille.
PALTAMO GOLF OY FI28 5760 0320 1981 86 OKOYFIHH
Lisää maksukenttään jäsennumerosi ja nimesi
Pelioikeustarjous Paltamon Golf Ry aikuisjäsenille 2024
Maksamalla pelioikeuden ennen 31.1.2024 pelioikeuden hinta on 790 €
Muista mainita maksaessasi nimesi ja jäsennumero


Opiskelijat

Pelikausimaksut 2024
Aikuisetja 18–21 v.alle 18 v.alle 15 v.
Vuosi pelikausimaksu Jäsenet
890 €450 €280 €50 €
Vuosi pelimaksut ei jäsen
990 €550 €350 €150 €

Green Cardin Paltamon kentällä v. 2024 suorittaneet uudet PaG:n jäsenet saavat vuoden 2024
vuosipelimaksusta 50 % alennuksen.

Pelimaksut voit maksaa myös osamaksulla, liikuntaseteleillä, e-passilla tai tyky-online maksuina. Maksaessasi talviaikana liikuntakorteilla tai osamaksulla, sovi asiasta Tarjan kanssa.
Laita viestiä Tarjalle office@hattulagolf.fi niin homma hoituu.

Opiskelijat


Paltamon Golf Ry:n
Aikuisetja 18–21 v.alle 18 v.


Jäsenmaksut Vuonna 202489 €68 €35 €
​​​​​​​Jäsenmaksun voit maksaa Paltamon Golf Ry:n tilille FI 18 5324 0920 0085 60